Tjänster

Webbdesigner

Helt anpassat efter era behov och önskemål skapar jag en webbplats i WordPress som är användarvänlig, tillgänglig, snabb och säker. Jag ser såklart till att den är responsiv, dvs att den fungerar på alla enheter. WordPress gör det sedan enkelt för er att administrera webbplatsen på egen hand.

Grafisk designer

Jag utför olika tjänster inom grafisk design, både digitalt och för print. Behöver din verksamhet en logotyp, en broschyr eller en affisch? Jag utvecklar er grafiska profil eller skapar en från grunden och producerar de produkter ni behöver.

Webbredaktör

Har ni svårt att hitta tiden för att administrera och underhålla er befintliga webbplats? Jag hjälper er att kontinuerligt uppdatera webbplatsen och att fylla den med innehåll så att informationen som publiceras är aktuell, tillgänglig och korrekt.

pris.

Då jag så långt som möjligt vill anpassa arbetet för respektive kund blir det svårt att erbjuda färdiga paketlösningar med fasta priser. Därför tar jag ett timpris som ligger på 650 kr exkl. moms. I början av varje projekt gör jag dock alltid en uppskattning av hur många timmar det kommer att ta så att ni vet på ett ungefär vad priset kommer att landa på. Gäller det en webbplats så tillkommer pris för webbhotell, domännamn samt eventuella teman och plugins.

Jag är även öppen för olika typer av anställningar om det skulle vara aktuellt.